ZONWERING

SCREENS

Screens filteren effectief het zonlicht. Screens zorgen ervoor dat je van buiten niet naar binnen

kan kijken terwijl het zicht van binnen naar buiten behouden blijft. Rekening houdend met dat dit in de avond averechts werkt, tenzij u voor verduisterende screens kiest. Tevens geven ze een aangename koelte in de zomer en zijn ze in de winter een besparing op uw stookkosten. Screens zijn op de moeilijkste plaatsen te monteren als dit technisch gezien mogelijk is.

WINDVASTE SCREENS

Windvaste screens (ZIP screens) volledig windvast. Windvaste screens zijn insectenwerend en licht afsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van een standaard screen is dat het doek over de gehele lengte is vast geritst aan de zijkanten. Dit maakt een rits screen buitengewoon betrouwbaar bij harde windvlagen en op hoogtes.

ROLLUIKEN

Rolluiken van aluminium sluiten tijdens warme zomers fel zonlicht buiten en houden de temperatuur binnen erg aangenaam. Ook hinderlijk (verkeers) geluid wordt buitengehouden. Bovendien wordt uw gevoel voor veiligheid en privacy vergroot. Het is mogelijk rolluiken zo te sluiten dat nog steeds gefilterd zonlicht binnen valt via perforaties, welke verdwijnen bij volledige sluiting. Rolluiken worden op maat gemaakt en zijn zowel elektrisch als handbediend leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Overigens geldt dit ook voor screens en worden beiden door onze eigen vakmensen gemonteerd.

MEER INFO? NEEM CONTACT OP

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?