KLEUREN ASSORTIMENT 

Kleur is de ideale manier om aan de woning een eigen stijl te geven. Wij zijn daarvan bewust.

Daarom zijn alle profielen – in aluminium, kunststof en hout- verkrijgbaar in alle courante kleuren; oppervlakte behandeling van hoge kwaliteit. Alle gebruikelijke RAL kleuren in glanzend, matte of ruwe structuur. Het beslag en raamkrukken zijn standaard in aluminium op uw materialen uitgevoerd met een mogelijkheid om in de kleur te laten maken. Andere opties zijn toe te passen vanuit ons uitgebreide assortiment.

Als u kiest voor kunststof kozijnen kiest u meestal aan de binnenzijde een standaard kleurenuitvoering in zuiverwit 9010 of crème wit 9001. Niets is minder waar, u kunt bij onze kunststof kozijnen kiezen uit een uitgebreid scala aan kleuren ook aan de binnenzijde. (150 kleuren)

Kiest u voor aluminium kozijnen dan heeft u een ruime keuze uit ons standaard gamma, alle andere (RAL-)kleuren zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. Zo kunt u uw kozijnen/ramen en deuren op uw interieur afstemmen. 

De lakken en coatings van onze kozijnen zijn bovendien van een zeer hoge kwaliteit. Ze zijn gegarandeerd kleurvast, uv-bestendig, duurzaam en krasvast.

Houten kozijnen worden meestal gegrond geleverd zodat u hem zelf in ieder gewenste kleur kunt aflakken. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen om alles volledig vanaf fabriek af te lakken in de gewenste (RAL- kleur) tegen meerprijs.

 

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?