FINANCIEREN

U wilt in uw woning gaan investeren met bijvoorbeeld nieuwe kozijnen, een schuifpui, een uitbouw of serre… maar uw budget is (nog) niet toereikend? Bij KOZiGN kunt u uw bouw of verbouw wensen direct in vervulling laten gaan met een persoonlijk en financieel maatwerk plan. Wij hebben diverse aantrekkelijke producten voor u. Kies zelf het product dat het beste bij u past.

In deze tijd van besparingen is het goed om slim om te gaan met uw financiën. De vraag is: hoe kunt u het beste uw verdiende geld besparen en dan voornamelijk uw vaste lasten terugbrengen? De mogelijkheid bestaat door energiebesparende maatregelen aan uw huis aan te brengen: uw eigen woning te laten isoleren, zonnecellen aanbrengen of een warmtepomp aan te schaffen. Dit zijn slimme investeringen, want een energiezuinig comfortabel huis behoudt zeker zijn waarde op de woningmarkt.

Bekijk de voordelen van de Energiebespaarlening.

De voordelen liggen voor de hand: bespaar energie door een tochtvrij, aangenaam binnenklimaat en kies voor een lagere energienota. U denkt waarschijnlijk ‘dat is allemaal leuk en aardig, maar daar zullen uiteraard ook kosten aan verbonden zijn’. Dit is maar ten dele waar, want hier komt de Energiebespaarlening om de hoek kijken. Met deze regeling, waarbij huiseigenaren tegen een hele gunstige rente een lening kunnen afsluiten voor energiebesparende maatregelen, verdient u uw investering nog sneller terug. U behoudt namelijk een aangenamer woonklimaat en uw maandelijkse woonlasten gaan omlaag met de Energiebespaarlening en daarbij stijgt de waarde van uw woning.

Investeer in uw woning en verdien uw geld terug op de woningwaarde.

Het is op dit moment nog interessanter om geld te lenen voor energiebesparende mogelijkheden, want het kabinet heeft de rente verlaagd op deze leningen (vanaf 2,2% voor 5.000 euro). Het mes snijdt aan twee kanten: een aangenaam woonklimaat, een lagere energierekening en de verhoging van de woningwaarde met een beter energielabel. U draagt ook bij aan een beter milieu. Hoe meer u investeert in energie besparen, hoe meer u profiteert van de voordelen. Verdien ook aan de energiebesparende mogelijkheden en investeer met een aantrekkelijke Energiebespaarlening in uw woningbezit!

De voordelen voor u op een rijtje:

  • De rente is fiscaal aftrekbaar (indien deze wordt gebruikt voor woningonderhoud/verbetering).
  • Geen bijkomende kosten (taxatie -en notariskosten en afsluitprovisie).
  • Vervroegd en boetevrij aflossen is mogelijk.
  • Maandaflossing kan met een vaste of variabele looptijd plaatsvinden.
  • U hoeft uw spaargeld niet aan te spreken.
  • Direct gebruik en plezier van uw investering.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?
Bel voor meer informatie of kijk op de website.
Let op: geld lenen kost geld (https://www.energiebespaarlening.nl)

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?