SCHUIFPUIEN

HAAL UW TUIN IN HUIS

Geniet vanuit uw woonkamer van het warme zonlicht. Of van uw prachtige tuin, terwijl het buiten giet van de regen. U zit veilig en comfortabel binnen, maar hebt nog nooit zoveel van uw tuin genoten. Uw eigen schuifpui biedt een onvergetelijke buitenbeleving, maar dan binnen. Elke keer opnieuw.

BRENG RUST IN HUIS
Soms wilt u zich even afsluiten voor alle drukte om u heen. Gewoon even een moment voor uzelf. Dan bent u bij KOZiGN aan het goede adres. Onze moderne schuifpuien werken namelijk geluidsisolerend. De mogelijkheden gaan zelfs tot de beste geluidsisolatie die er is. Zo brengt u de buitensfeer naar binnen, maar houdt u het lawaai buiten.

GENIET VAN DE ZONNEWARMTE
Wist u dat een schuifpui ook energiezuinig is? De moderne beglazing in een volmaakte kozijnconstructie werkt namelijk warmte-isolerend. U ziet de stookkosten dalen. Een schuifpui staat garant voor een prettig binnenklimaat. In de winter en in de zomer. Overdag en ’s nachts.

VOOR ELKE WOONKAMER
Elke woning is anders. Gelukkig maar. Bij KOZiGN vindt u altijd een schuifpui op maat. Onze schuifpuien zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen en met verschillende veiligheidsoplossingen. Daardoor passen ze thuis in elke woonstijl en in elk tuinontwerp.

  • Van afsluitbare tot extra beveiligingsmiddelen. Met een paar kleine aanpassingen aan de schuifpui voelt u zich ineens nog veiliger.
  • Al onze schuifpuien zijn namelijk uitgerust met UV-bestendig glas. Geniet van de natuurlijke warmte, zonder u zorgen te maken.
  • Gaat u voor een strak of klassiek design. Voor donker of voor licht? Ongeacht uw keuze: u doet een betrouwbare aankoop. Al ons deurbeslag voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKM).

VOEL U VRIJER DAN OOIT
Met een schuifpui doorbreekt u letterlijk de barrière van uw woning. Geniet van een ongekende vrijheid, terwijl u zich nog steeds veilig en comfortabel voelt. Ervaar hoe een enkel product uw blik verruimt, hoe woning en tuin één worden. Zeg eens eerlijk: heeft u zich ooit zó thuis gevoeld?

Maak een afspraak, bekijk onze digitale brochure of bel ons voor meer informatie!

MEER INFO? NEEM CONTACT OP

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?