KOZIJNEN

ALUMINIUM, KUNSTSTOF & HOUTEN KOZIJNEN: DE MOOISTE KOZIJNEN VOOR UW WONING

Wat is de stijl van uw woning? Hoeveel waarde hecht u aan energiebesparing en geluidsisolatie? Bij KOZiGN vindt u de kozijnen die bij uw woning passen. Wij leveren en plaatsen kozijnen voor nieuwbouw, verbouw of vervanging. Van kozijnen die strak en functioneel zijn tot kozijnen met een fraaie profilering en een exclusieve uitstraling.

Aluminium ramen en deuren geven u een warm gevoel. Elegant en stijlvol boezemt het aluminium raam vertrouwen en veiligheid in. Het technisch uitgekiend concept biedt creatieve oplossingen voor al uw bouwwensen. Een terechte keuze voor u als eigentijdse beslisser.

Bij aluminium kozijnen gaan elegantie en kracht samen. Aluminium is licht, ijzersterk, onderhoudsvrij.

Aluminium ramen en deuren zijn overal toepasbaar en overal geliefd. Geniet van een strakke industriële uitstraling of kies voor een van de vele andere uitvoeringen.

Kwaliteit en keuze vertalen zich in hoogwaardige basiskleuren of anodisatie, afgeronde of rechthoekige buitenhoeken, vleugel en kader in één vlak is mogelijk, drie-kamersysteem met drie rond omlopende dichtingen, al dan niet verdekt afgewaterd, meervoudige hoekverbindingen, inbraak werende sluitnokken en zoveel meer. Het raamsysteem combineert op een unieke wijze technische productkennis met esthetische verfijning. Daarnaast koppelen wij buitengewone warmte- en geluidsisolatie aan gebruiksvriendelijke veiligheidsvoorzieningen.

Kunststof kozijnen zijn verrassend veelzijdig. Niet voor niets worden ze toegepast in allerlei soorten woningen: strakke designwoningen tot een nostalgisch monumentaal pand. De uitstraling is divers, maar de kwaliteit van kunststof kozijnen van KOZiGN zie je altijd terug. Ze voldoen aan de eisen op het gebied van isolatie, houden inbrekers buiten de deur en zijn onderhoudsarm.

De aanschaf van kozijnen, deuren of schuifwand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van KOZiGN verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos.

Maak een afspraak, bekijk onze digitale brochure of bel ons voor meer informatie!

MEER INFO? NEEM CONTACT OP

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?