OVER ONS

Persoonlijk design van hoge kwaliteit, maar subtiel. Expressief maar ingetogen. Originaliteit is een belangrijke waarde in uw leefstijl. En daarom geeft u de voorkeur aan individueel design.

Onze expertise op het gebied van kozijnen, deuren, schuifpuien, een serre, uitbouw en zonwering. Of het nu van kunststof, hout of aluminium moet zijn, u kunt het zo mooi niet bedenken of KOZiGN regelt het allemaal! Tel hierbij klantgerichtheid op en u heeft een succesformule voor al uw wensen. Alle materialen en producten worden door eigen personeel vakkundig geleverd en gemonteerd. Kleine en grote verbouwingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze vakmensen met meer dan 10 jaar ervaring voorzien u van het beste advies, met u zoeken wij naar het beste product dat bij u en uw leefstijl past. Door onze veelzijdigheid in werk bent u ook voor complete nieuwbouw & renovaties aan het juiste adres. Wij leveren kwaliteitsproducten met de nieuwste innovatietechnieken en productiemachines.

Door zeer goede service en flexibele opstelling onderscheidt KOZiGN zich. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis. Alles wordt dan meteen ingemeten en indien gewenst wordt er tegelijkertijd een passende offerte voor u gemaakt. Zodra u akkoord gaat wordt alles nogmaals nauwkeurig ingemeten door onze bouwkundige monteur voor de exacte maatvoering, waar wij volledig voor verantwoordelijk zijn.
Wij zijn enthousiast en gemotiveerd en gaan graag samen met u de uitdaging aan om tot een mooi en gewenst resultaat te komen.

“Persoonlijk KOZiGN is een individueel design”, is het motto van ons bedrijf. Voor vragen en/of een afspraak neem vrijblijvend met ons contact op.

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?