EN MEER

IN ALLE OPZICHTEN UNIEK

De producten van KOZiGN zijn stijlvol en een lust voor het oog. Of het nu gaat om de kunststof kozijnen een aluminium schuifpui of hardhouten terrasdeuren, stalen binnendeuren of zonwering. Het gaat om vakmanschap en sfeer. Verken de details en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

ONZE WERKWIJZE

De aanschaf van duurzame kozijnen is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Om u meer duidelijkheid te geven over hoe zo’n proces nu verloopt hebben we het voor u kort op een rijtje gezet hoe onze werkwijze is.

AANVRAAG & OFFERTE

Tijd om concreet te worden! U heeft uw wensen op een rijtje gezet en doet een aanvraag bij ons als specialist. Wij maken graag een afspraak bij u thuis, zodat wij de situatie goed kunnen inschatten voor een offerte op maat. Zodra alle details zijn doorgenomen bij u thuis maken wij gelijk voor u een offerte met complete informatie en brochures. Prijsopgave via de email is natuurlijk ook mogelijk alleen niet altijd concreet i.v.m. onduidelijkheden!

OVERLEG & BESTELLING

Indien u opdracht geeft wordt er met u een afspraak gemaakt en zal de adviseur samen met u de offerte doornemen. Voor het eindresultaat is overleg essentieel! KOZiGN overlegt met u hoe het uitgevoerd moet worden. Hierin is alle ruimte voor uw eigen wensen en ideeën. Uiteindelijk bestelt en koopt u de kozijnen bij ons met het totaalpakket (inclusief montage/ afwerking etc.)

Na orderbevestiging volgt het exacte inmeten van uw kozijnen en worden de technische (on)mogelijkheden besproken samen met onze bouwtechnische monteur en daarna worden alle benodigde producten z.s.m. besteld en geproduceerd.

Voor advies en informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 0344-845397. Wij vertrouwen erop u hiermee naar tevredenheid te hebben geïnformeerd en zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

MEER INFO? NEEM CONTACT OP

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?