WAT KLANTEN VINDEN

“Zeer fijn gesprek gehad met de verkoper. Goed advies, eerlijk en zeer meedenkend! Kozijnen worden nog geplaatst maar tot op heden prettig onderhoud van offerte tot bestelling tot status van levering van de kozijnen.” 

Fam. Janssen – de Bilt 

 

“Alles conform afspraak keurig en schoon opgeleverd, Fijn bedrijf” 

Fam. Evertsen – Tiel 

 

“Opvallend voor ons in het hele proces was dat dit van de drie offrerende partijen de enige verkoper was die mee dacht en adviseerde vanuit een begrip wat het plaatsen van een bepaald kozijn/mechaniek/horren etc betekent in het dagelijks gebruik. De andere twee offrerende verkopers vertelden alleen technisch iets over het product en wisten vooral te vertellen wat verschillende opties kostten, in plaats van mee te denken in de nut/noodzaak van bepaalde opties.” 

Kortom zeer tevreden en vakkundig bedrijf, dat de indruk wekt in en tussen alle bedrijfsonderdelen zorgvuldig te communiceren! 

 Fam. Geffers – Houten

  

“Communicatie zeer snel en to the point, en prettig in de omgang. Op het laatst zelfs in de avonden en op een zaterdag reactie per app nav een vraag van onze kant. Dat verwacht je als klant niet, maar was wel prettig.” 

 Fam. van Dee – Bilthoven

 

 

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?