VERGUNNINGEN

Heeft u wel of geen bouwvergunning nodig? Wel de lusten maar niet de lasten! Heeft u geen tijd of wordt u gek van al dat papierwerk? Geen zorgen. Wij nemen graag de lasten uit uw handen. Voor het plaatsen van bijvoorbeeld een aanbouw/serre/erker of dakkapel een andere wijziging aan uw woning kan een vergunning nodig zijn, echter is het binnen de vernieuwde regelgeving in veel gevallen al zonder vergunning aanvraag mogelijk.

De regelgeving verschilt per gemeente en kan afhankelijk zijn van o.a. het bestemmingsplan in uw wijk. U kunt zelf de vergunning check doen op: www.omgevingsloket.nl. Zo kunt u zien of in uw specifieke geval er wel of geen vergunning nodig is. (tip! Laat de uitkomst altijd bevestigen op papier door een medewerker van uw gemeente).

Wij kunnen, indien nodig, de vergunningsaanvraag voor u verzorgen en van A tot Z regelen. De aanvraagtermijn wordt zodoende niet vertraagt en scheelt u een hoop tijd, stress en ergernis. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en tarieven.

OMGEVINGSVERGUNNING
Voorheen was dit een bouwvergunning, per 1 oktober 2010 heet het een omgevingsvergunning. De wet die de omgevingsvergunning regelt heet Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (WABO).

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?