GEVELBEKLEDING

HET BESTE VOOR UW WONING

Met kunststof gevelbekleding en dakrandpanelen zorgt u niet alleen goed voor uw woning, maar ook voor uzelf. Geniet dagelijks van een onovertroffen uitstraling en bespaar vele uren op onderhoud. Kunststof gevelpanelen zijn geschikt voor nieuwbouw én renovatie.

NOOIT MEER SCHILDEREN
Gevelbekleding en dakranden leert u vaak pas echt kennen als u op de ladder staat om rotte delen te herstellen of te schilderen. Met kunststof dakranden van KOZiGN bent u in één klap verlost van al dit onderhoud. De duurzame gevelpanelen zijn nu eenmaal ongevoelig voor zonlicht, vorst, vocht, schimmels, bacteriën en rot. Schoonmaken met een zachte doek is een garantie voor jarenlang woonplezier.

UW WONING OOGT WEER ALS NIEUW
Een metamorfose van uw woning was nog nooit zo eenvoudig. Met kunststof gevelbekleding en dakranden heeft u de uitstraling voor het uitkiezen. Kies u voor klassiek, eigentijds of modern? En in welke kleur? Onze gevelpanelen zijn geschikt voor iedere woning!

  • Uitstraling van hout met de voordelen van kunststof. Authentiek als hout, maar veel duurzamer en praktischer. Jaar in, jaar uit beschermen de kunststof panelen uw gevel tegen weersinvloeden. Zonder dat u de ladder op moet om houtrot te repareren en kaal hout te schilderen.
  • Gevelbekleding en dakranden zijn gemaakt van een unieke mix van duurzame kunststoffen. Hierdoor zijn ze oersterk en bestand tegen alle weersinvloeden.
  • Modern design is KOZiGN
    Strakke lijnen. Als liefhebber van design kunt u daar geen genoeg van krijgen. Daarom heeft u de keuze uit een mooi kleurenpalet. En er is nog veel meer mogelijk: wat dacht u bijvoorbeeld van een levensechte houtnerf! De kleur van de panelen is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Een ware zichtsensatie.
  • Eénheid in verscheidenheid
    Opvallen door niet op te vallen. Dat doet u door de kleur en stijl van uw kozijnen volledig door te voeren in de gevelpanelen. Het resultaat: volledige harmonie. Een uitgelezen mogelijkheid om de dakrand nog meer te laten spreken.

EINDELOOS VARIËREN
Met kunststof gevelbekleding kunt u eindeloos combineren. Bijvoorbeeld met stenen, kozijnen, deuren en dakpannen. Soms vallen de panelen op én soms juist niet. Kiest u voor harmonie of een contrast? Details geven de doorslag. Graag inspireren we u alvast met een aantal opties.

Maak een afspraak, bekijk onze digitale brochure of bel ons voor meer informatie!

MEER INFO? NEEM CONTACT OP

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?