DEUREN

ALUMINIUM, KUNSTSTOF OF HOUTEN DEUREN: DE MOOISTE DEUREN VOOR IN UW HUIS

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Uw voordeur of achterdeur is veel meer dan zomaar een deur. Het is een visitekaartje van uw woning. De scheiding tussen privé en de buitenwereld. Het is dan ook logisch dat u kieskeurig bent. Gelukkig heeft u bij KOZiGN veel te kiezen. Maak een vrijblijvende afspraak met een offerte op maat.

ALUMINIUM DEUREN
Houdt u van design, goede warmte- en geluidsisolatie en optimale veiligheid? Dan bent u zonder twijfel een liefhebber van aluminium deuren. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Wat dacht u bijvoorbeeld van industriële deuren, design deuren, landelijke deuren of jaren 30 deuren? Bij KOZiGN inspireren we u graag.

‘Een sterk staaltje’ Aluminium deuren zijn in opkomst en dat is niet voor niets. Aluminium is sterk, duurzaam, licht van gewicht en op vele manieren toepasbaar. Ook de uitstekende isolerende eigenschappen en de bijzondere uitstraling maken aluminium deuren zeer geliefd.

KUNSTSTOF DEUREN
Wilt u duurzaam bouwen? Wilt u tijdrovende schilderbeurten en hoge onderhoudskosten voorkomen? Kies voor de kunststof deuren van KOZiGN! Stijlvolle buitendeuren in een kleur naar keuze, met een prachtige profilering of zelfs een levensechte houtnerf zowel binnen als buiten. Deze voordeuren zijn een meerwaarde voor uw woning.

Kunststof deuren zijn erg stijlvol. Dat komt door de aansprekende kleuren, authentieke bewerkingen en de mogelijke combinatie met het allermooiste glas. En dan bent u ook nog eens verzekerd van uitstekende isolatie, goede beveiliging en veel minder onderhoud! Met ons bent u verzekerd van de allerbeste deuren.

Montage door eigen personeel. Een slimme keuze met 10 jaar ervaring en wij werken met kwaliteitsproducten in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste klanten. Onze adviseurs en specialisten delen hun kennis graag met u.

Persoonlijk design van hoge kwaliteit, maar subtiel. Expressief maar ingetogen. Originaliteit is een belangrijke waarde in uw leefstijl. En daarom geeft u de voorkeur aan individueel design. Juist dat is de reden dat onze deuren u aanspreken. Tot in de details kunt u de Aluminium & kunststof deuren aanpassen aan uw wensen. Laat u alvast inspireren door de vele opties en accessoires. Houten deuren spreekt voor zich, hierin is alles mogelijk om te maken en toe te passen.

 

 

 

MEER INFO? NEEM CONTACT OP

KOZiGN B.V.
AUREUSSTRAAT 12
4007 MH  TIEL

0344-845397
INFO@KOZiGN.NL
WWW.KOZiGN.NL

       

© 2019      |      ONTWERP: DESIGN & ZO      |      REALISATIE: WOERDEKOM WEBDESIGN

Chat openen
1
Hallo, welkom bij KOZiGN, waarmee kunnen wij u helpen?